Nieuws

Military Boekelo 2018 11 t/m 14 oktober 2018

Military Boekelo 2018 11 t/m 14 oktober 2018

Military Boekelo-Enschede plaats vindt van 11 oktober t/m 14 oktober.

Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost Nederland om deel te nemen aan één van ’s werelds beste Military’s. Niet alleen voor de deelnemers is de Military een must. Ook bezoekers uit heel Nederland en buitenland reizen af naar Boekelo om te genieten van Topsport, Business & Pleasure. Een stevige wandeling door de natuur, genieten van bijzondere sportprestaties, slenteren over de Herfst - Fair en een Herfstbok drinken in het Military Café met eigen publieksterras. Het kan allemaal tijdens Military Boekelo - Enschede.

Door de jaren heen is het evenement ook uitgegroeid tot het grootste business relatie-evenement van Nederland. Sponsoren ontvangen op de crosscountry zaterdag gezamenlijk meer dan 20.000 relaties. In de week voorafgaand is de Business Week van de Military met ongeveer 4.000 congresgangers en een dertigtal bijeenkomsten en symposia hét congrescentrum van Oost Nederland. De combinatie van al deze facetten maken Military Boekelo - Enschede tot een uniek evenement.

Veertig jaar geleden kwamen lokale paardensportliefhebbers met het idee om een samengestelde wedstrijd door de bossen te organiseren. Gemoedelijk, gezellig en spannend. Dat waren de kernwoorden van toentertijd.

Kijk voor meer informatie op www.military-boekelo.nl